Meille sanotaan, että EU tuo rauhaa ja vakautta. Meille on alusta asti syötetty samaa pajunköyttä. Nyt meille väitetään, että ilman yhteisvastuita Suomi ei pärjää. Meille sanotaan, että Suomi on riippuvainen viennistä ja, että "vakaa" euro on sen tae. Samalla meille huokaillaan ja nillitetään, kun EU on jäänyt geopoliittisesta valtapelistä syrjään. On ruvettu olemaan huolissaan "keltaisesta vaarasta"; Kiinan kasvaneesta vaikutuksesta globaalina talousmahtina ja it-osaajana. Pilvipalvelutkin ovat lähinnä Kiinan ja Yhdysvaltojen hallinnassa nykyisin, koska asioiden on annettu mennä näin. Onhan näistä kahdesta annettu kaikessa rauhassa kasvaa markkinajohtajia.

Tämän kaiken kurimuksen ja valittamisen takaa löytyy tyhmyys, ahneus ja lyhytnäköisyys, sekä pyramidihuijaukseen rinnastettava päästökauppa. Olisikin kiva tietää minne ne kaikki päästökaupasta tilitetyt varat ovat todellisuudessa menneet. Puhtaamman ympäristön hyväksi, vai jonnekin veroparatiiseihin? Ja kenelle? Jokainen voi itse arvailla.

Kiina on noussut yhdeksi johtavaksi talousmahdiksi, koska esim. tarve halpatyövoimalle, päästökauppa ja erilainen sääntely - tai sen puute ovat vuosien saatossa siirtäneet huomattavan paljon tuotantoa Kiinaan. On siis sijoitettu Kiinaan. Eli pistetty sinne pystyyn erilaisia tehtaita tuottamaan kaikenmaailman krääsää vientiin etenkin Eurooppaan.

Keltainen vaara väistyy heti kun heiltä loppuu rahat. Tämä on hyvin yksinkertainen yhtälö ratkaistavaksi: Ruvetaan tuottamaan itse taas kaikki tarpeellinen ja mahdollinen. Niinkuin ennenvanhaan enne EU:ta. Toki silloinkin oli tuontia siltä osin, kun oli aidosti tarpeen. Mutta sillon suomalainen duunari ja maajussi sai vielä työstään säällisen korvauksen.

Sillon oli myös finanssialan sääntely varsin toisenlaista. Silloin sijoittajat ja keskuspankit eivät vielä olleet niskan päällä pyörittämässä maailmaa. Yhä edelleen valta päättää näistä asioista on Suomen eduskunnalla. Maamme kansanedustajat; ne 200 voivat joko tuhota isänmaamme lopullisesti tai viimeinkin nähdä järjenvalon ja myöntää, että nykyinen suunta ei enää voi olla Suomen suunta. Edessä onkin poliittinen linjanveto ja arvovalinta joka tulee kantamaan sukupolvien päähän.

Aitosuomalaiset

Kirjautuminen

Kirjautumisoikeus vain käyttöoikeudet omaavilla.

Online

Paikalla 30 vierasta ja ei kirjautuneita